Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ένα νέο περιβόλι για την βιολογική λαϊκή αγορά

Βιολογική Λαϊκή Αγορά

ένα κόσμημα για τον δήμο μας, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ήταν έτσι.

Δύσκολες εποχές. Οικονομική κρίση. Οι θέσεις εργασίας λιγοστεύουν. ¨Όλοι αναρωτιούνται για το πως θα "ανέβει" η  περιοχή. Έχουμε τις  ευκαιρίες μέσα στα πόδια μας και τις κλωτσάμε. Μια λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων με ικανοποιητική, ήδη, ποικιλία στήνει κάθε Τρίτη απόγευμα τους πάγκους τις στον χώρο μπροστά από την εκκλησία στην οδό Ανθέων. Σε έναν ξερότοπο. θα μεταφερθεί λόγο διαμόρφωσης του  συγκεκριμένου  χώρου.

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
Να μεταφερθεί σε έναν κατάλληλο χώρο  όπου θα μπορεί να αναδεικνύεται η πραγματική αξία των προϊόντων Σε έναν χώρο διαμορφωμένο έτσι που  να προσελκύει  αγοραστές αλλά και  επισκέπτες από την γύρο περιοχή. Επισκέπτες που θα περιηγηθούν και σε άλλα σημεία του δήμου. Ας γίνει η Βιολογική Λαϊκή Αγορά ένα από  τα αξιοθέατα του δήμου μας. Έτσι και τους παραγωγούς βοηθάμε να πουλήσουν τα προϊόντα τους αντί να ενταχθούν στην στρατιά των ανέργων, και την μεταποίηση και σωστή προώθηση των προϊόντων μπορούμε να στηρίξουμε οργανώνοντας σχετικές εκδηλώσεις. Εάν ο χώρος διαμορφωθεί κατάλληλα θα αποτελεί  σημείο έλξης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Σε επόμενα άρθρα  θα βρείτε αναλυτικότερες περιγραφές τόσο για τις προτάσεις που αφορούν καθαρά την τοποθεσία και  την διαμόρφωση του χώρου όσο και για τα απορρέοντα από μια τέτοια θεώρηση.

1 σχόλιο:

  1. Η Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας ευχαριστεί τους Πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού για τη στήριξή τους στο πολύ σοβαρό θέμα της εύρεσης νέου χώρου λειτουργίας της Πρότυπης Αγοράς Βιολογικών Προϊόντων.

    Χρειαζόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια και συνεργασία.

    Καζάκης Δ. Πάγκαλος
    Πρόεδρος ΕΑΒΒΕ
    6936708723

    ΑπάντησηΔιαγραφή